AcasăAcasă
Ulei de măslineUlei de măsline
ReţeteReţete
Întrebări frecventeÎntrebări frecvente
ContactContact

Gazpacho Andaluz

Ingrediente: 4-5 rosii bine coapte, 2 ardei grasi potriviti, 1 castravete de gradina, cca. 1/4 paine uscata, 3-4 catei de usturoi, 5 linguri de ulei de masline, 1/4 lamaie (pentru suc) oregano, busuioc, sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:
Se curata de coaja painea, rosiile si castravetele. Se toaca legumele si painea destul de grosier, nu foarte fin, ca si cateii de usturoi. Se pune compozitia intr-un blender si se omogenizeaza pana devine o crema groasa. Se condimenteaza dupa gust. Se aduga uleiul, zeama de lamaie si o cana de apa la sfarsit si se omogenizeaza din nou pentru cateva secunde. Rezulta cca. 1,5 l de supa. Se serveste rece in zilele calduroase de vara.

Pofta buna!