AcasăAcasă
Ulei de măslineUlei de măsline
ReţeteReţete
Întrebări frecventeÎntrebări frecvente
ContactContact

Paste rustice

Ingrediente: 250 gr. paste integrale, 100 gr fructe de mare, 100 gr masline verzi rondele, doi ardei iuti, 3-4 catei de usturoi, 5 linguri de ulei de masline, oregano, busuioc, sos de rosii proaspat preparat, parmezan ras, sare, piper dupa gust.

Mod de preparare:
Pastele: se fierb cca 8-10 minute pentru a fi al dente. Cand apa a dat in clocot se sareaza si se pun pastele la fiert. La inceput se amesteca din cand in cand pastele pentru a nu se lipi intre ele si de vas.
Umplutura: se curata usturoiul si se piseaza impreuna cu oregano si busuioc. Se toarne uleiul de masline peste usturoi, apoi sosul de rosii si fructele de mare taiate cubulete impreuna cu maslinele si ardeiul iute taiat rondele. Se condimenteaza dupa gust. Peste compozitia obtinuta se toarna pastele bine scurse de apa. Se presara parmezan ras si se omogenizeaza compozitia. Se servesc calde.

Pofta buna!